Behandelingen

Er is een groeiende vraag naar zorg omtrent de huid. Deze zorg gaat een stuk verder dan het huidige aanbod aan behandelingen. Bij ParaDerma bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan huidtherapeutische behandelingen.

Zorg met Zorg
Aan iedere behandeling gaat een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek vooraf waarbij u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstelt. Er wordt een huidanalyse gedaan en de huidtherapeut bestudeert uw medische voorgeschiedenis. De huidtherapeut stelt niet alleen een behandeling voor maar ook een vervolgtraject. Er wordt dan gekeken welke producten voor uw huidtype en specifieke problematiek de best mogelijke verzorging bieden. U zet de behandeling dus gedeeltelijk zelf thuis voort door middel van de huidverzorging.

Intake
Voorafgaand aan de meeste behandelingen starten wij met een geheel vrijblijvende en kosteloze intake. Op basis van dit gesprek wordt voor u een passend advies gegeven voor zowel de behandeling als eventuele productadviezen. Zo zijn wij als behandelaar en u als klant op de hoogte van de (on-)mogelijkheden.

Vergoeding
De meeste huidtherapeutische behandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij hebben de vergoedingen in een zo compleet mogelijk overzicht proberen te zetten. Mocht het u desondanks nog niet duidelijk zijn, helpen wij u graag verder.

Kwaliteit
Bij ParaDerma staat kwaliteit hoog in het vaandel. U wordt bij ons uitsluitend behandeld door een erkende huidtherapeut. ParaDerma is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Huidtherapie is geregeld in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG; artikel 34).