Over ParaDerma

Er is een groeiende vraag naar zorg omtrent de huid. Deze zorg gaat een stuk verder dan het huidige aanbod aan behandelingen. Bij ParaDerma bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan huidtherapeutische behandelingen.

ParaDerma opende haar deuren in januari 2013. Kirsten Kerver heeft ondertussen al enkele jaren ervaring als Huid- en Oedeemtherapeute in Hengelo en omgeving. Ze heeft na haar 4 jarige voltijd HBO studie tot Huid- en Oedeemtherapeute veel nascholingen gevolgd. Zo heeft ze een opleiding tot Dermograve afgerond en is erg actief in na- en bijscholingen. Kirsten Kerver heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en voert dit door binnen ParaDerma.

Zorg met Zorg
Aan iedere behandeling gaat een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek vooraf waarbij u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstelt. Er wordt een huidanalyse gedaan en de huidtherapeut bestudeert uw medische voorgeschiedenis. De huidtherapeut stelt niet alleen een behandeling voor maar ook een vervolgtraject. Er wordt dan gekeken welke producten voor uw huidtype en specifieke problematiek de best mogelijke verzorging bieden. U zet de behandeling dus gedeeltelijk zelf thuis voort door middel van de huidverzorging.

 

Heeft u vragen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij zullen deze graag beantwoorden!