ParaDerma gaat verhuizen

ParaDerma bestaat alweer 5 jaar! Deze afgelopen jaren is er veel gebeurd, we zijn vanuit niets uitgegroeid tot een prachtige praktijk. Dat is niet ongezien gebleven, begin dit jaar zijn wij gevraagd of wij ons niet wouden vestigen in de voormalige Theresiakerk. Het is een fantastische kans en daarnaast is het al jaren een droom van ons om in een vooruitstrevend gezondheidscentrum de praktijk te vestigen. Als die droom zich dan vervolgens voordoet kun je niets anders dan deze met beide handen aangrijpen.

Schoonheidsverzorging

Daar waar wij nu de combinatie van Huidtherapie, Oedeemtherapie en Schoonheidsverzorging onder één dak hadden, zal dit nu worden opgesplitst.  Richelle en Berbel zullen in het huidige pand doorgaan met de schoonheidsverzorging en pedicure behandelingen.

Tijdelijke locatie, vanaf 25-09-2017 

Aanvankelijk zou de bouw in oktober zijn afgerond. Helaas gaat dit niet lukken en zal het, naar verwachting, eind dit jaar worden opgeleverd. Tegen die tijd zal ParaDerma zijn intrede doen in het prachtige nieuwe gezondheidscentrum. Zodra meer duidelijk is over de exacte opleverdata, wordt u daarover ingelicht. In de tussentijd zullen wij tijdelijk gebruik maken van de oude pastorie, gelegen naast de kerk.

Het nieuwe (tijdelijke) adres is:

Pastorie Theresiakerk
Grotestraat 23
7622 GA Borne

info@paraderma.com
074-3030045

Om de pastorie te bereiken moet u over het fietspad rijden zoals aangegeven op bovenstaande afbeelding.